تعمیر گیربکس

اتوماتیک

_

همانطور که میدانید به طور کلی گیربکس وظیفه انتقال نیروی موتور ماشین به چرخ ها را بر عهده دارد و سیستمی بسیار حیاتی برای خودرو محسوب میشود و اگر این سیستم دچار نقص شود و مشکلی برای آن پیش بیاید خودرو شما از حرکت باز خواهد ایستاد. در نتیجه رسیدگی و سرویس گیربکس اتوماتیک کاری حیاتی برای ماشین شما به حساب می آید. البته که گیربکس اتوماتیک نسبت به گیربکس های دستی حساس تر است و از این رو رسیدگی و سرویس و تعمیر آنها باید در اولویت شما باشد. از همین رو باید اشاره کنیم که مشکلاتی که برای گیربکس‌های اتوماتیک به وجود می‌آید کمی متفاوت از گیربکس‌های دنده‌ای است و رفع آن‌ها نیازمند تخصص بالاتری است همچنین هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک هم متفاوت است. ممکن است شما در هنگام کار با گیر بگس ها با مشکلانی نظیر عدم تعویض دنده، تقه‌زدن، گاز هرز خوردن و ورود به حالت اضطراری رو به رو شوید. توجه داشته باشید که فروش و تعمیر گیربکس اتوماتیک حتما باید توسط افراد متخصص و مجاز این زمینه انجام شود. در غیر این صورت ممکن است به بخش‌های مختلف گیربکس آسیب جدی وارد شود و در نهایت شما را مجبور به تعمیر قطعات گیربکس اتوماتیک بکند. در این مطلب به مشکلات رایج این گیربکس‌ها و صفر تا صد مراحل تعمیر گیربکس اتوماتیک اشاره خواهیم کرد.

اما بروز چه نشانه هایی در گیربکس شما به معنای خرابی آن است که باید بالافاصله به آن ها رسیدگی کرد و توسط یک تعمیرکار تعمیر شوذ؟ در ادامه تعدادی از این نشانه ها را ذکر کرده و سپس به سراغ برخی از انواع گیربکس ماشین ها میرویم.

شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر، تعمیر ویتارا و گیربکس اتوماتیک از طریق سایت با تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک تهران ما تماس بگیرید.

نشانه های خرابی و تعمیر گیربکس اتوماتیک

لغزش گیربکس

اگر ماشین شما بدون هیچ دلیل مشخصی در حال تعویض دنده است و موتور شما ناگهان شروع به تولید صدای ناله میکند ممکن است شما با لغزش گیربکس اتومات مشکل داشته باشید. در اینجا باید بدانید که خوانش RPM بالای ۳۵۰۰ یا تاخیر در شتاب میتواند نشان دهنده لغزش گیربکس ماشین باشد. پیش آمدن این اتفاقات میتواند ناشی از کم بودن مایع گیربکس و یا بدتر از آن فرسوده شدن باندها یا حتی چرخ دنده‌های انتقال باشد.

جابه جایی خشن دنده یا عدم پاسخگویی

گاهی اوقات ممکن است در ماشین عوض شدن دنده به سختی انجام میشود و ماشین برای تعویض کردن دنده مقاومت میکند و یا با جابه جایی خشن دنده رو به رو شوید. اگر وقتی که دارید دنده را عوض میکنید صدای تندی میشنوید یا تعویض دنده برایتان سخت شده است ممکن است گیربکس شما شروع به خراب شدن کرده باشد. که باید از آن پیشگیری کنید. همچنین باید بدانید که هر گونه پاسخ تاخیری در شتاب یا حرکت ماشین ممکن است نشانه این باشد که وسیله نقلیه شما به مشکل انتقال برخورده است. در این حالت شما باید سریعا اقدام به تعمیر گیربکس اتوماتیک اتوموبیل خود کنید.

نشت کردن روغن گیربکس اتوماتیک

گیربکس ماشین واحدهای مهر و موم شده ای هستند. به طوری که هرگز  نباید نشت کردن روغن گیربکس اتوماتیک در آنها اتفاق بیافتد. پس باید توجه کنید که اگر متوجه یک لکه قرمز روشن یا تیره در زیر ماشین خود شدید اولین کاری که در پروسه تعمیر گیربکس اتوماتیک باید انجام دهید این است که مقداری مقوا در زیر ماشین بگذارید و چک کنید که آیا نشتی فعال است یا خیر. همچنین شما باید رنگ مایع را هم بررسی کنید و اگر مشاهده کردید که مایع قهوه ای تیره یا سیاه است مشکل از اینجا است که دما بسیار بالا است و شما باید گیربکس خود را بررسی کنید.

صدای زوزه از گیربکس اتوماتیک

گاهی اوقات نشانه های مشکلات خودرو خود را بسیار ظریف نشان میدهند و برای شناسایی مشکل دقت و توجه بسیار بالا دارید. با تمام این تفاسیر وقتی گیربکس دستی یا اتوماتیک برایتان مشکل ایجاد میکند و شما را به دردسر می اندازد. اگر صدای غیرمعمولی مانند ناله، زمزمه و یا صدای زوزه از گیربکس میشنوید ممکن است ممکن است مشکل از انتقال منبع شما باشد.

چراغ موتور را بررسی کنید

بررسی چراغ موتور ممکن است برایتان کاملا بدیهی به نظر برسد امزوزه چراغ “بررسی موتور” یا “خدمات موتور” در بیشتر مواقع نادیده گرفته میشود. سنسورهای موجود در موتور خودرو ممکن است فعالیت غیرمعمولی را از گیربکس که نتوانید تشخیص دهید دریافت کنند. با روشن شدن چراغ چک موتور در تعمیر خودرو باید عجله کنید. رسیدگی نکردن به مشکل در انتقال شما در مراحل اولیه میتواند به معنای فاجعه باشد.

این موارد نشان میدهند که گیربکس اتومات خودروی شما دچار مشکل شده است و باید سریعا برای تعمیر آن اقدام کنید و با توجه به اینکه تعمیر گیربکس اتومات امری تخصصی است باید در مراکز تخصصی این کار انجام شود.

عدم ایست خودرو در حالت P

یکی از مشکلات رایجی که برای خودروهایی که با گیربکس اتوماتیک کار میکنند ممکن است رخ بدهد عدم ایست خودرو در حالت P و نگه داشتن خودرو است. در صورت بروز این مشکل موارد مختلفی در تعمیر گیربکس اتوماتیک باید بررسی شوند. اما رایج‌ترین دلیل برای بروز این مشکل سلکتور گیربکس است. برای رفع این مشکل هم باید این قطعه با نمونه اصلی و سالم تعویض شود.

گاز هرز خوردن در حین حرکت و تعویض دنده

گاز هرز خوردن در گیربکس‌های اتوماتیک می‌تواند در هنگام رانندگی بسیار آزار دهنده باشد. عوامل مختلفی می‌توانند در بروز این خرابی تاثیرگذار باشند که از جمله آن‌ها می‌توان به خرابی سنسورهای گیربکس، کم شدن روغن گیربکس، کثیفی فیلتر، خرابی صفحه کلاچ‌ها، خراب شدن ساعت گیربکس، خرابی شیر برقی، خرابی صفحه‌های آزبست‌دار و سوختگی باند ترمزها اشاره کرد.

تعمیر انواع گیربکس اتوماتیک

گیربکس اتوماتیک

این مدل اغلب به عنوان مبدل گشتاور اتوماتیک شناخته میشود که در اکثر ماشین های امروزی یافت میشود. برخلاف گیربکس دستی در گیربکس های اتوماتیک از کلاچ برای تغیر دنده ها استفاده نمیشود. در عوض یک کوپل (جفت شدن) سیال هیدرولیکی یا یک مبدل گشتاور این کار را انجام میدهد. این سیستم به بخش کنترل الکتریکی (ECU) موتور وصل میشود و کنترل دقیق وسیله نقلیه را ممکن میسازد.

از جمله ماشین هایی که از این گیربکس اتوماتیک مرسوم استفاده میکنند میتوان کیا اسپورتیج را نام برد.

گیربکس نیمه اتوماتیک

گیربکس نیمه اتوماتیک همچنین به نام سیستم انتقال نیمه اتوماتیک (SAT) و چندین نام دیگر شناخته میشود. این نوع گیربکس اتوماتیک از یک کلاچ معمولی و سیستم تنظیم دنده استفاده میکند اما عمل تعویض دنده را با استفاده از سنسورها، عملگرها، پردازنده ها و فناوری پنوماتیک (گازهای فشرده) به صورت اتوماتیک انجام میدهد.

فورد کوگا (Ford Kuga) از جمله ماشین هایی است که از گیربکس نیمه اتوماتیک استفاده میکنند.

باید ذکر کنیم که ماشین هایی با این گیربکس در هنگام رانندگی در بزرگراه ها عملکرد بهتری را از خود نشان میدهند و با توجه به این نکته که موتور در شتابگیری های اولیه و سخت عملکرد نامنظمی را از خود نشان میدهد این مدل ها اکثرا برای رانندگی در شهر توصیه نمیشوند.

از مدل های محبوب این دسته میتوان فورد کوگا، ولوو V40، آئودی A5 و… را نام برد.

گیربکس اتوماتیک CVT (سیستم انتقال متغیر پیوسته)

این نوع گیربکس ها برای تعویض دنده ها به جای چرخ دنده های فولادی که در گیربکس های اتوماتیک یافت میشود از تسمه و قرقره (پولی) استفاده میکند. این امر عمل تعویض دنده را به صورت یکپارچه انجام میدهد و به موتور کمک میکند تا در ماکزیمم سرعت بچرخد.

دو مدل گیربکس اتوماتیک CVT وجود دارد. گیربکس CVT هیدرواستاتیک که از موتورهای هیدرواستاتیک و پمپ هایی با تغییر مکان متغیر برای انتقال نیرو به موتور استفاده میکند. در مدل دیگر گیربکس CVT تورویدال (Toroidal) برای این منظور از دیسک ها و غلتک های نیرو استفاده میکند.

شورلت اسپارک (Chevrolet Spark) یک مثال محبوب از گیربکس اتوماتیک CVT میباشد.

 این سیستم انتقال به موتور اجازه میدهد تا در بالاترین میزان بازدهی با شتاب یکپارچه عمل کند. این نوع گیربکس اتوماتیک به صرفه جویی در مصرف سوخت نیز کمک میکند و هزینه تعمیر و نگهداری آن گران نمیباشد. اما موتور تحت فشار و شتابگیری کمی صدا تولید میکند. بسیاری از ماشین ها از این نوع گیربکس استفاده میکنند. که از جمله موارد محبوب میتوان به شورلت اسپارک، فورد C-Max، نیسان، سنترا و … اشاره کرد.

گیربکس اتوماتیک دبل کلاچ (DCT)

در حقیقت این نوع ترکیبی از گیربکس اتوماتیک و دستی است با این تفاوت که در گیربکس اتوماتیک دبل کلاچ تورک کانورتور یا مبدل گشتاور وجود ندارد. شما برای تعویض دنده از دو شفت مجزا استفاده میکنید یکی برای دنده های زوج و دیگری برای دنده های فرد و هر کدام از شفت ها دارای کلاچ مجزا هستند.

از جمله ماشین های محبوب که از این نوع گیربکس در آنها به کار رفته است میتوان به Chrysler Dodge Dart اشاره کرد.

شما میتوانید در کسری از ثانیه به یک دنده بالاتر یا پایین تر بروید. تبدیل حالت اتوماتیک به دستی نیز به صورت یکپارچه انجام میشود. با این وجود گیربکس های اتوماتیک دو کلاچه از سرو صدای کلاچ ها، صدای خراشیدن و انتقال های ناهنجار گریزی ندارد و در صورت بروز آنها باید سریعا اقدام به تعمیر گیربکس اتوماتیک خود کنید.

از جمله ماشین های محبوب که از گیربکس های اتوماتیک دو کلاچه بهره میبرند میتوان به Ford Fiesta ،Chrysler Dodge Dart و … اشاره کرد.

گیربکس اتوماتیک DSG ( گیربکس تعویض مستقیم)

این نوع گیربکس تقریبا شبیه گیربکس های اتوماتیک دو کلاچ است با این تفاوت که بعضی مشکلات مزاحم آن را ندارد. در این مدل به جای تورک کانورتور یا مبدل گشتاور از دو کلاچ استفاده میشود، و مکانیزم آن به این صورت است که یکی از کلاچ ها را به سادگی رها میکند و دومی را برای تعویض دنده ها درگیر میکند. این سیستم انتقال تعویض دنده های نرم تر و سریع تری را نسبت به مدل های مرسوم به همراه دارد.

مدل های مدرن گیربکس اتوماتیک DSG مصرف سوخت بهینه تری حتی نسبت به گیربکس های دستی دارند. گیربکس های دو کلاچه یک انتقال خشک را انجام میدهند به همین دلیل راننده اصلا نیازی به تعویض روغن گیربکس ندارد. این گیربکس کلاچ ها را خشک باقی میگذارد و در نهایت آنها کیفیت اصطکاکشان را از دست میدهند. در نتیجه شاهد تعویض های ناگهانی، واکنش های کند به تعویض دنده و انتقال نامنظم خواهیم بود. در سمت دیگر فناوری DSG یک انتقال مرطوب است و کلاچ ها را چرب و روان نگه میدارد. نتیجه این کار عملکرد طولانی همراه با تعویض دنده سبک و نرم خواهد بود. با این وجود شما باید روغن گیربکس را بر اساس دوره های منظم (معمولا هر ۴۰ هزار کیلومتر) تعویض کنید که کمی هزینه بر میباشد.

بی ام و M3 یکی از بهترین خودروهای با گیربکس اتوماتیک DSG برای رانندگی میباشد.

 بسیاری از کارخانه های خودروسازی از قبیل اسکودا ( Skoda)، فولکس واگن ( VW)، پورشه ( Porsche) و آئودی (Audi) از این مدل گیربکس اتوماتیک اما تحت نام های مختلف برای خودروهایشان استفاده میکنند. برای مثال پورشه نام PDK را برای این نوع گیربکس انتخاب کرده در حالی که در خودروهای آئودی نام آن DSG S-Tronic میباشد.

گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک ( Tiptronic)

این مدل یکی از انواع گیربکس اتوماتیک است که عملکرد آن شباهت بسیار زیادی با گیربکس دستی دارد. به هر حال تجربه کاربر با گیربکس دستی متفاوت است. سیستم گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک از یک مبدل گشتاور (تورک کانورتور) به جای پدال کلاچ استفاده میکند که امکان تعویض دنده خودکار را فراهم میکند و اجازه نمیدهد راننده کنترل کامل روی دنده ها داشته باشد.

از ویژگی های منحصر به فرد این سیستم امکان برداشتن حالت اتوماتیک میباشد. این بدان معنی است که شما میتوانید ماشین خود را به صورت اتوماتیک برانید در عین حال که امکان تغییر به حالت دستی را نیز در شرایط خاص مثلا بالا رفتن از تپه یا رانندگی در سراشیبی دارا میباشید.

گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک اولین بار در پورشه ۹۱۱ مشاهده شد.

 خودروهایی که از این مدل استفاده میکنند دارای ویژگی ایمنی داخلی میباشند به طوریکه هرگونه خطای راننده به گیربکس آسیب نمیزند. تعداد زیادی از خودروسازان از این گیربکس اتوماتیک استفاده میکنند اما اولین بار پورشه در سال ۱۹۹۰ میلادی در مدل ۹۱۱ از این گیربکس رونمایی کرد و سپس شرکت بی ام و و کرایسلر(دوج) آنرا تعمیم دادند.

تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک

تعمیر خودرو در محل

اگر شما هم جزو کسانی هستید که وقت برایشان اهمیت دارد به راحتی میتوانید تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک را برای عیب یابی، تعویض روغن، دیاگ، تعویض روغن گیربکس، حمل ماشین به تعمیرگاه و… به محل دلخواه خود بیاورید و از سرویس تعمیر خودرو در محل برخوردار شوید. برای استفاده از خدمات تعمیر گیربکس اتوماتیک تهران از طریق سایت با ما تماس بگیرید.

اتو سرویس / سرویس دوره ای خودرو

اتوسرویس یا سرویس دوره ای خودرو به شما کمک میکند با یک هزینه حداقلی در زمان های مشخص از هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک خودرو جلوگیری کنید.

 

تعمیر گیربکس اتومات
_

تعمیر گیربکس اتوماتیک

تعمیرگاه تخصصی کاظم با کادر مجرب آماده خدمات دهی به شماست.

  • اصل الویت تعمیر بر تعویض
  • کادر مجرب و متخصص
  • ضمانت بهترین قیمت
  • بیش از بیست سال سابقه فعالیت
_

خدمات ما

  • تعمیرات تخصصی موتور 

  • تعمیرات تخصصی گیربکس اتوماتیک

  • سرویس های دوره ای سوزوکی ویتارا

تعمیر گیربکس اتومات

اصل الویت تعمیر بر تعویض

هنگام معاینه خودرو و در مرحله عیب یابی ، اولیت اول ما بررسی دقیق نقص فنی و ارائه راهکار تعمیر است، چنانچه تعمیر موثر واقع نشود با اطلاع مشتری ،اقدام به تهیه و تعویض قطعه خواهد شد.

کادر متخصص و مجرب

تعمیرکاران ما متخصص تعمیر خودروهای سوزوکی هستند همچنین دارای سوابق کاری موجه و مدارک لازم از ارگان ذیصلاح اند که همگی تحت نظارت دقیق تیم مدیریت مشغول خدمت رسانی هستند.

ضمانت بهترین قیمت

ما به شما ضمانت میدهیم که تعمیرات خودروی شما در مجموعه ما با حداقل قیمت انجام خواهد شد.

در این تعمیرگاه نیروهای متخصصی مشغول به فعالیت هستند که آموزش‌های لازم را دیده‌اند و می‌توانند به درستی خودرو شما را در وهله اول عیب‌یابی کنند و بر اساس مشکلی که وجود دارد، تعمیرات را انجام دهند. دقت داشته باشید که اگر بررسی و عیب‌یابی به درستی صورت نگیرد، می‌تواند مشکل و خسارت‌های بیشتری به همراه داشته باشد؛ پس حتما در انتخاب تعمیرگاه دقت داشته باشید.

در این تعمیرگاه نیروهای متخصصی مشغول به فعالیت هستند که آموزش‌های لازم را دیده‌اند و می‌توانند به درستی خودرو شما را در وهله اول عیب‌یابی کنند و بر اساس مشکلی که وجود دارد، تعمیرات را انجام دهند. دقت داشته باشید که اگر بررسی و عیب‌یابی به درستی صورت نگیرد، می‌تواند مشکل و خسارت‌های بیشتری به همراه داشته باشد؛ پس حتما در انتخاب تعمیرگاه دقت داشته باشید.

خودروهای دارای گیربکس اتوماتیک نیاز به مراقبت و سرویس‌های منظم دارند بنابراین هزینه تعمیر و نگهداری این گیربکس‌ها نسبت به مدلهای دستی بیشتر است. در مقایسه با گیربکس‌های دیگر این نوع راحتی بیشتری برای تعویض دنده‌ها در اختیار کاربر قرار می‌دهد، وحتی گشتاور مناسبی دارد

خودروهای دارای گیربکس اتوماتیک نیاز به مراقبت و سرویس‌های منظم دارند بنابراین هزینه تعمیر و نگهداری این گیربکس‌ها نسبت به مدلهای دستی بیشتر است. در مقایسه با گیربکس‌های دیگر این نوع راحتی بیشتری برای تعویض دنده‌ها در اختیار کاربر قرار می‌دهد، وحتی گشتاور مناسبی دارد

گیربکس های دستی، امروزه اغلب جای خود را به گیربکس های اتومات میدهند. این نوع گیربکس با توجه به اینکه دارای پیچیدگی بالایی که نسبت به گیربکس های دستی دارند همین قدر نیازمند تعمیر درست و بموقع هستند. گیربکس های اتومات مدرن دارای تعدادی سنسور هستند که کدهایی مثل دمای روغن گیربکس، سطح کاهش روغن گیربکس و میزان انتقال فشار کلی را شناسایی و نمایش میدهند.

گیربکس اتومات
گیربکس اتومات

گیربکس های دستی، امروزه اغلب جای خود را به گیربکس های اتومات میدهند. این نوع گیربکس با توجه به اینکه دارای پیچیدگی بالایی که نسبت به گیربکس های دستی دارند همین قدر نیازمند تعمیر درست و بموقع هستند. گیربکس های اتومات مدرن دارای تعدادی سنسور هستند که کدهایی مثل دمای روغن گیربکس، سطح کاهش روغن گیربکس و میزان انتقال فشار کلی را شناسایی و نمایش میدهند.

سئوالات متداول تعمیر گیربکس اتوماتیک

هر چند وقت ماشین من به سرویس نیاز دارد ؟

بطور میانگین هر 12 ماه  یا بعد از 15000 کیلومتر مسافت طی شده ( هر کدام که زودتر اتفاق بیوفتد )

تعمیر و نگهداری منظم خودرو شامل چه مواردی است؟

به طور منظم، باید ماشین خود را برای چک آپ کلی و همچنین تنظیم لوازم مصرفی مانند روغن موتور، مایع خنک کننده رادیاتور، روغن ترمز، روغن فرمان برقی، تیغه های برف پاک کن و لنت ترمز تعویض کنید. بعضی از وسایل نقلیه همچنین به تعمیرات مکانیکی مانند تعویض شمع ها، تسمه های محرک، تسمه تایم یا زنجیر و فیلترهای هوا و مایع نیاز دارند.

کمربندها و شیلنگ ها به مرور فرسوده می شوند. شیلنگ های لاستیکی می توانند ترک خورده یا متورم شوند، که منجر به نشتی می شود که باعث مشکلاتی برای شما خواهد شد. با نزدیک شدن اتومبیل شما به 100000 مایل، بررسی شیلنگ رادیاتور، ترمزهای برقی و فرمان برقی یک ضرورت تلقی می شود.

طیف وسیعی از خدمات هستند که نگهداری وسایل نقلیه را شامل می شود از جمله خدمات تنظیم صدا، بررسی و تعویض تسمه ها و شیلنگ ها.

به روز بودن در مورد تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده ی خودرو به کار شما با سرعت بیشتری کمک می کند. با برنامه ریزی برای تعمیر و چک آپ خودرو، شما از خسارت ها و هزینه های سنگین برای تعمیر خودرو در آینده جاوگیری خواهید کرد.

چه علائمی وجود دارد که نشان می دهد ماشین من باید تنظیم شود؟

اگر ماشین شما آن طور که باید عملکرد خوبی ندارد، به تعمیرگاه مراجعه کرده و به مکانیک خود بگویید چه اتفاقی افتاده است. اگر ماشین شما کند است، شتاب ندارد یا در استارت زدن مشکلی دارد، نیاز به مراجعه به تعمیرکار دارد. وقتی ماشین شروع به کار می کند آنچه را احساس می کنید و می شنوید به تکنسین خود بگویید.

همچنین اگر چراغ موتور زود روشن شد، در اسرع وقت اتومبیل خود را برای بررسی و سرویس به تعمیرگاه ببرید. خدمات تنظیم برای اتومبیل های مدرن با تزریق سوخت است و بیشتر اتومبیل های جدید موجود در بازار امروز با تمیز کردن یا تعویض شمع ها و سیم های دوشاخه، تغییر فیلتر هوا و فیلتر سوخت، سنسور اکسیژن و غیره است.

چک لیست برای نگهداری مناسب خودرو
  • مایعات
  • روغن موتور
  • خنک کننده رادیاتور
  • روغن ترمز
  • مایعات فرمان برقی
  • مایع انتقال دهنده
  • مایع دیفرانسیل
  • مایع شیشه شوی
  • کمربند دینام
  • تسمه ی کمپرسور تهویه ی مطبوع
  • کمربند محرک
  • کمربند فن
  • ترمز
  • لنت های ترمز
  • روغن ترمز
  • فیلترها
  • فیلتر هوای موتور
  • فیلتر روغن
  • موتور
  • دینام
  • باتری
  • شمع ها
  • تسمه تایم
  • شیلنگ
  • خطوط ترمز
  • شیلنگ های فرمان برقی
  • شیلنگ رادیاتور
  • تایر
آیا سوزوکی ماشین قابل اعتمادی است؟

برند سوزوکی بیشتر به دلیل اتومبیل های خانوادگی کوچک و راحت مانند سوزوکی سویفت شناخته می شود، مدلی که درست به زمانی برمی گردد که میشیو سوزوکی اولین ماشین کوچک خود را در سال 1937 شروع به ساخت کرد.

این چهارمین خودروساز بزرگ ژاپن بعد از تویوتا، نیسان و هوندا است درحالی که تنها تعداد انگشت شماری از تولیدکنندگان باقی مانده است که تولید و انتشار ماشین های آن متعلق به شخص دیگری نیست. به عبارتی فقط سوزوکی اتومبیل های سوزوکی می سازد و به این برند شخصیت منحصر به فردی متفاوت می بخشد.

اخیراً این میراث با تمرکز بیشتر بر روی SUV های کراس اوور گسترش یافته است، با افزایش محبوبیت SUV ها، به تولیدکنندگان دیگر نیز می رسد. آزمایشگاه های تخصصی و آزمایش های جاده ای به شما کمک می کند تا یک مدل مناسب را پیدا کنید.

مشکلات رایج سوزوکی

هنگامی که به دنبال تهیه یک ماشین جدید هستید، چه کاملاً نو باشد و چه دست دوم، در درجه ی اول باید در مورد برخی از مشکلاتی که ممکن است در ادامه و با کار کردن با آن روبرو شوید، بدانید. برخی از مشکلات رایج مالکان با سوزوکی شامل:

لامپ سر پرتو کمی زود می سوزد. این موضوع چند بار گزارش شده است و به نظر می رسد این مسئله در مدل های سوزوکی وجود داشته باشد.

توان و قدرت موتور را به دلیل کیفیت پایین سوخت بررسی کنید. برخی از مدل های سوزوکی به کیفیت پایین سوخت حساس هستند و این بدان معنی است که چراغ چک موتور می تواند روشن شود.

زمان بندی کشش زنجیره ای خراب است. این می تواند باعث صدای ناهنجاری از روی سرپوش شود. می توانید این قطعه را جایگزین کنید، اما ممکن است هزینه بر باشد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 7 میانگین: 4.9]