1.3
(4)

به طورکلی یکی ازمشکلاتی که صاحبان خودرو 206 یا 207 دارند.  علت تقه زدن گیربکس اتومات 206 یا روشن شدن چراغ اس برف است. در این مقاله قصد داریم به بررسی گیربکس al4 و مشکل تقه زدن گیربکس 206 یا207 بپردازیم.

 

تقه زدن یاروشدن شدن چراغ اصراری گیربکس اتوماتیک خودروسازان فرانسوی از گیربکسی با نام al4 در اکثر خودرو های فرانسوی به کاربردهند از جمله 206، 207، مگان، ال90 ساندرو و…

پس همان گونه که اگاه شدیم این گیربکس ازمحبوبیت بالایی بین خودروسازان فرانسوی برخورداراست .دلایل زیادی میتواند به تقه زدن گیربکس شما کمک کند ازجمله دیر عوض کردن روغن استفاده کردن ازروغن گیربکس نامرغوب کارکردپیش از حد گیربکس معمولا بالای دویست پنجاه هزارکیلومتر همه این دلایل در خرابی گیربکس یاتقه زدن گیربکس تاثیر

گذارند . ابتدا به برسی گیربکس al4 ومشکل تقه زدن گیربکس میپردازیم.

برسی گیربکس al4 (206 207)

گیربکس های al4 در بین گیربکس های رایج و موجود در کشور از کیفیت بسیار خوب و مناسبی برخوردار می باشند. دارا بودن سیستم تعویض کلاچ سیاره ای، بهره بردن از دو سیستم دستی و اتومات برای تعویض دنده و محدوده سرعت مناسب برای دنده ها از همه نظر متناسب می باشد و با خودروهای ساخت داخل به حساب می آید. از لحاظ کیفیت جهانی نیز گیربکس al4 یکی از گیربکس های رده تیپ ترونیک می باشد که در بین گیربکس های اتومات از مقبولیت بالایی در بازارهای جهانی بهره مند هستند.

مطالعه کنید درباره‌  هزینه تعویض روغن گیربکس اتوماتیک

مشکل تقه زدن گیربکس al4

یکی ازمشکلات عمده ای که درگیربکس al4به وجود می اید علت تقه زدن گیربکس اتومات 206 یا روشن شدن چراغ اصصرای خودرو درکیلومتر های کارکرد بالا است. گیربکس هرخودرویی نیاز به سرویس های دوره ای دارد که اگر ان را جدی نگریم میتواند به زودتر خراب شدن گیربکس ما کمک کند ازجمله دیر تعویض کردن روغن گیربکس یااستفاده ازروغن گیربکس نامرغوب همه ی این عوامل درخرابی گیربکس شما نقش بسزایی دارد. معمولا مشکلاتی همچون تقه زدن گیربکس یا گازهرز خوردن درخودرو به وجودمی اید. زمانی که این اتفاق در خودروی شما رخ میدهد نشان دهنده ای این است که گیربکس شما دچار اختلال شده است .

برخی ازقطعات داخل گیربکس مصرفی هستند وبه مرور زمان فرسوده میشود ونیاز به تعویض دارند قطعاتی که درگیربکس al4مصرفی هستن ومعمولا درکیلومترهای بالای 250هزار

کیلومتر نیاز به تعویض پیدا می کنند ازجمله صافی روغن وباند های گیربکس هستند. کثیف شدن صافی روغن درگیربکس باعث الوده شدن روغن گیربکس میشود ومراحل روغن کاری درگیربکس به راحتی انجام نمیگرید همین موضوع میتواند در تقه زدن گیربکس یاگاز هرز خوردن خودروی شما تاثیرگذارباشد. معمولا کارکرد مفید گیربکس al4بین 250 تا300هزار کیلومتر است. بعدازاین کارکرد گیربکس شما دچار اختلال میشود وگیربکس شما نیاز به تعمیریا تعویض برخی ازقطعات مصرفی میشود.

باند گیربکس al4

باند ترمز گیربکس اتوماتیک چگونه کار میکند.؟
این قطعه در گیربکس‌‌‌‌های اتوماتیک به دو صورت ساده و سرو تولید میشود.
هنگامی که فشار روغن بر پشت پمپ هدایت میشود موحب حرکت پیستون میشود و نیروی پیستون باعث غلبه بر فنر باند میشود و در نتیجه باعث فشار آوردن بر روی قفل کننده میشود که در اینجا (باند سرو)شروع به کار میکند
حالا اگر چرخ دنده ها به وسیله محور ورودی بچرخد هرزگردها با سرعت پایین تری شروع به گردش میکنند و در نهایت قفسه محور‌‌‌‌های خروجی با سرعت کمتر اما گشتاور بالا میپرخد.
برای آزاد سازی باند ترمز روغن به پشت پیستون پمپ گیربکس باید فشاری وارد نکند
هنگامی کلاچ درگیر میشود  که روغن به پشت پیستون ها هدایت شود با حرکت پیستون صفحه ها به فشرده میشود و این فشرده شدن موجب قفل شدن چرخ دنده ای خورشیدی در قفسه مبشود به ترتیب است که در گیربکس‌‌‌‌های اتوماتیک مجموعه خورشیدی به منظم کار میکند و هنگامی هم که فشار روغن برداشته میشود کلیه صفحه ها از طریق فنر‌‌‌‌های برگشت دهنده به حالت اول خود بر میگردن. باند درگیربکس مصرفی است معمولا بد ازکارکردن طول عمر مفید باند ها به پرچ میرسند وباعث تولید پلیسه درگیربکس میشود

مطالعه کنید درباره‌  اجزا و قسمت های اصلی گیربکس اتوماتیک

و همین پلیسه ها کارکرد گیربکس شما را دچار اختلال میکند. در این مواقع با مشکلاتی همچون تقه زدن گیربکس یا روشن شدن چراغ اس برف مواجه میشوید.

فیلتر روغن گیربکس

در پایه پمپ قرار دارد. و روغن را از قسمت پاینی گیربکس دریافت کرده، و ذرات معلق آن را جدا می کند. همچنین در این فیلتر یک آهن ربا برای ذرات فلزی قرار اده شده است.

می توان گفت وضیفه اطلی فیلترروغن گیربکس تمیز نگه داشتن روغن گیربکس وجدا نمودن ذرات کثیف ازروغن است .همچنین این قطعه درسلامت وحفض گیربکس شما نقش بسزایی دارد.

درصورت مشاوره یاتعمیرات میتوانید بامجموعه ما تماس بگیرید.

چه قدر به این محتوا علاقه داشتید؟

امتیاز خودتان را ثبت کنید

میانگین امتیازدهی: 1.3 / 5. تعداد ثبت امتیاز: 4

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 11 میانگین: 2.2]

1 دیدگاه

  • باسلام و تشکر
    ممنون از زحماتتون. فقط اگه جمله بندی مطالب رو مرتب میکردید و یه مقدار بازبینی به روی اون انجام میدادید کیفیت کار بالا میرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *